BEHANDLINGAR

Massage

1. Traditionell Thaimassage

(avslappnande)

60 min…500 kr.

30 min…300 kr. 

Thaimassage går ut på att öppna upp energiflöde samt uppnå balans genom att arbetar med kroppens energilinjer. Genom att trycka på olika punkter och genom att sträcka ut kroppen i olika vinklar med hjälp av händer, fingrar, fötter, knän och armbågar. Behandlingen är mycket effektiv och fungerar lika bra i förebyggande syfte som för dem som lider av ryggont, onda axlar, onda skulderblad, sömn och cirkulationsbesvär. Den går ända in i själen och berör dig på djupet, ger dig andrum och vila i vardagens stress, släpper fysiska spänningar och mjukar upp stelhet i kroppen. Efter behandlingen brukar den masserade känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång.

2. Oljemassage

(avslappnande)

60 min…500 kr.

30 min…300 kr. 

Den här behandlingen är mjukare än traditionell Thaimassage. Välj en neutral olja eller en med aromatiska tillsatser. En mycket skön behandling som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande, beroende på vad massören och kunden vill uppnå för resultat. Oljemassage kombinerar olika tekniker under massagen för att bryta upp muskelknutar. Det är dem som du ofta känner av när du har ont i nacken eller ryggen. Dessa knutar löser massören upp åt dig och efter massagen känner du en stor skillnad.

3. Medicinsk Behandlande Massage

60 min……….500 kr. 

Frigör din muskulatur från spänningar och värk. Några behandlingstekniker som används i behandlande massage är: Thaimassage, svensk klassisk massage och triggerpunktsbehandling. Muskeltöjningar/stretchning: Används för att sträcka ut kort och spänd muskulatur och där igenom lindras smärta och öka ledrörligheten så att energi flöden öppnas upp och kroppen mår bättre. Triggerpunktsbehandling : Tryck sk triggerpunkter ,inaktiva och hyperaktiva. Hyperaktiva triggerpunkter kan innebära utstrålande smärta från själva punkten och orsaka stor smärta.

Genom att trycka på dessa punkter lindras smärtan och själva muskelfibrerna som klibbat ihop, pressas isär. Symtom: ömhet, värk eller utstrålande smärta till andra delar av kroppen. Varje behandling är individuellt anpassad och vi jobbar med en rad olika tekniker beroende på vad skall behandlas. Du får eventuella tränings och töjnings instruktioner.

Det viktigaste i en behandlande massage är helheten, att se hur muskler jobbar med varandra även vi arbetar med kroppens energilinjer det finns ett antal ledningsbanor för energi i kroppen. Genom dessa finns en förbindelse mellan olika punkter på fötter och olika delar av kroppen. Behandlingen kan lösa upp spänningar i musklerna och frigör blockerad energi i hela kroppen. Behandlande massage är mer djupgående och syftar till att lösa specifika problem eller belastningsskador som till exempel värk i nacken, axlar, och skuldror,ryggbesvär, migrän, musarm, tennisarmbåge, eller huvudvärk, ryggbesvär, ischias, tinnitus, knäproblem med mera.

4. Fotmassage

60 min……….450 kr.

Ett avkopplande fotbad följ av en härlig massage för både fötter och vaden med fot kräm. Massagekrämen som används fungera som en fotdeodorant och har även antiseptiska egenskaper.

Behandlingen ge en välmående och avslappnade känsla i hela kroppen. Av svällande för trötta och tunga ben eller för dem som går och står mycket då passar denna behandlingsform mycket bra. Hjälper till att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blod omloppet i hela kroppen. Stimulerar lymfcirkulationen , hormonproduktionen och hjälpa kroppen att göra sig av med slaggprodukter.

5. Royal Thaimassage

60 min……….500 kr.

Den kungliga thaimassagen har man utfört i årshundraden inom de kungliga palatsen. Den är baserad på principerna av djup tryck massage utan olja och involverar energilinjer som går runt i kroppen. Massagen hjälper till att lösa upp energiproppar att bidrar till ett fritt flöde av energi i kroppen. Denna massage bygger på att massören enbart använder tummen och lägger alltså Inte sin tonvikt på att stretcha och böja kroppen. Tillskillnad från traditionell Thaimassage ligger man inte på magen.

6. Aromaterapi Massage

60 min……….500 kr.

I aromaterapi använd en blandning av naturella och väldoftande thaiörter och blommor. Behandling förstärker andningssystemet och immunförsvaret och stimulerar kroppens produktion av endorfin, vilket hjälper musklerna att slappna av samt fräschar upp huden och ger bättre sömn och känsla av välbefinnande. Vi kombinerar uppvärmda aromaterapi oljor med skön massage teknik. En underbar massage som är både avslappnande och mjukgörande för kroppen och muskler med eteriska oljor, anpassade efter dina önskemål.

Aromatiska oljor framställs ur blommor och olika frukter, örter, kryddor blad , skal ,frön, bark, rötter eller olika sorter kåda. Aromaterapins dofter kommer ur lättflyktiga oljor som pressats eller ångats ur olika växter. Vanligast är att doftämnena utvinns genom att växtdelarna behandlas med ånga under högt tryck. Aromatiska oljor kalla ibland även för eteriska.

7. Klassisk Svensk Massage

(avslappnande)

60 min…500 kr.

30 min…300 kr. 

Per Henrik Ling som utvecklade tekniken och introducerade och kom till Sverige på 1800- talet. Den moderna människan utsätts idag för stress och har ett stilla sittande jobb därmed kan klassisk massage förbi den populäraste massage metoden i värst värden. En massage behandling kan alltså vara antingen rent avslappnande för både kropp och sinne eller merdjupgående. Behandlingen kan ge en hel eller halvkroppsmassage som ökar välbefinnandet och avslappnande.

Massören använder massageolja för bästa effekt och för att massagen skall bli behaglig och följsam genom en kombination av ett antal grundgrepp , strykningar , knådningar ,friktioner, hackningar, och tryck .
Du får handduk på dig och lägger på en massagesbänk med mjuk underlag. Behandlingen löser upp muskelspänningar och ökar syresättningen i kroppen utan att gå på djupet. Massörer jobbar enbart med hud, bindväv och muskler, vilka är kroppensmjukdels och vi jobbar med även muskeltöjningar.

8. Hotstone Massage

60 min………. 550 kr.

Ett underbart avslappande massage för dig med trötta och spända muskler. Massagen utförd med varma släta med noggrant utvalda och handplockade stenar från Peru. Behandlingen ökar blodcirkulation och sätter igång lymfsystemet så att kroppen kan göra sig av med slaggprodukter.

Det här är en kombination av aromaterapimassage och behandling med varma lavastenar. Effekten minskar inflammationer, löser upp spänningar i kroppen. Massagen är djupt avslappnande, stressreducerande, rensande och ger ny kraft som berör både kropp och själ.

9. Thai Örtmassage

60 min……….550 kr.

En thaiinspirerad thaimassage som varvas med varma örter. Det är en uråldrig thailändsk örtmassage i modern form. Den är rogivande för dig som är trött och har haft mycket omkring dig. Den lindrar även smärta, stimulerar blodcirkulationen, och är därför bra för trötta, stela och ömma kroppar. Behandlingen börjar med oljemassage alternativt Thaimassage och därefter utförs med hjälp av varma örtknyten som tas efter massage.

Örterna värms upp i ett knyte som ångas upp till 60 grader. Örtknytena innehåller olika thailänska örter t.ex. citrongräs, ingefära gurkmeja, och tamarind blad. Thailändska örter är kända för att ge lindring vid olika åkommor t.ex. svullnader, reumatism och ischias. Örterna har en medicinsk effekt för att lindra ömma punkter på kroppen, Spänningar och knutor löses upp av värmen och den välgörande örtmedicinen tränger ned i musklerna. Örterna hjälper till att driva ut gifterna ur kroppen samt stimulerar cellförnyelsen samt huden blir mjuk är mycket effektiva och hjälpsamma för att lindra inflammation i muskler och leder behandlingen gör dig underbart avslappnad.

10. Celluliter Massage

60 min……….550 kr.

Forma kroppen utan kirurgiska ingrepp! Denna speciella form av massage är en smärtfri och säker behandling som tar bort oönskad svullnad, celluliter eller apelsinhud som det kallas. Bli av med dina celluliter och få en finare fastare hud – behandlingen är del i ett helhetskoncept som även inkluderar kost och regelbundenmotion för bästa effekt.

För att nå bästa effekt är det viktigt att undvika ett för stort intag av fett, kolhydrater, salt och alkohol. En diet med mycket fibrer, frukt och grönsaker, vatten bidrar till ta bort toxiner från kroppen. Celluliter massage kan också bidra till minskat fett på magen och midjan och rumpan. En behandlingskur omfattar 10-12 behandlingar vilket säkerställer ett optimalt och varaktigt resultat. Beroende på hur stram din hud är kan ytterligare behandlingar ges för att underhålla huden med två-tre behandlingar per månad under 6-12 månader. Normalt krävs det 1-25 behandlingar för att det ska vara en effekt behandling.

Resultatet med celluliter massage är mycket individuellt och är beroende av hur din kropp svarar på behandlingen samt vilken del av kroppen som behandlas. Antalet behandlingar kan variera från person till person då resultatet också beror på din livsstil och dina arvsanlag. Det finns 3 olika typer av celluliter. Celluliter bildas då blodcirkulationen är dålig. Under huden samlas det vätska i vävnaden kring fettcellerna som i sig gör att det blir svårare för kroppen att bli av med dem. Den minskade blodcirkulationen gör att metaboliska slaggprodukter bildas i vävnaden och elasticiteten blir sämre, vilket är orsaken till att kroppen bildar celluliter.

NY 11. Regndroppmassage

60 min……….699 kr.

Tekniken utvecklades av D. Gary Young, ND under 1980 – talet, genom att kombinera de eteriska oljornas läkande effekt med gammal healing tradition av lakotaindianer. Regndroppsbehandlingen är mycket kraftfull och mjuk teknik.

Den använder sig av de virusdödande, bakteriedödande och antiinflammatoriska effekter hos utvalda eteriska oljor för att skapa en möjlighet för kroppen att upprätta och bibehålla en frisk rygg och nacken. Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga. Tolv eteriska oljor ingår i kittet, sju av dem som enskilda oljor från en enda växt och de andra fem som del i blandningar. Oljorna är utvalda för att de är i synergi med varandra och rätt applicerade kan döda virus bakterier, dämpa inflammation, stärka immunsystemet, lindra besvär i luftvägarna, minska besvär i matsmältningssystemet, lindra ledbesvär. Alla eteriska oljor är tillverkade av ekologiskt odlade eller vilda växter. I standardbehandlingen ingår i sin tur och ordning följande eteriska oljor samt de två oljor blandningarna Aromaseiz och Ortho ease.

Oljorna som används: är Aroma seiz: (Basilika, Cypress, Mejram, Lavendel, Pepparmint).
Valor: (Rosenträ, Blårenfana, Frankincense och Gran). Oregano, Timjan, Basilika, Cypress, Vintergröna, Mejram, Pepparmynta.

Hur går en regndroppsmassage till?

Du ligger först på rygg och får energi balansering där jag håller mina händer på dina fötter därefter masseras sju utav oljorna in med vita flex- tekniken under fotssulorna på reflexpunkterna för ryggraden. Du får sedan lägga dig på mage och oljorna droppas en och en på ryggraden därefter stryks de ut med fjäder lätta rörelse över ryggen och masseras mjukt in över ryggen ut med fjäder lätta rörelse och lätt massage. En våtvarm handduk läggs på och driver in oljorna ännu mer i slutet av behandlingen När oljorna på rätt sätt appliceras på hals, rygg och fötter, kan denna teknik justera elektriska strömmar och hjälpa till med att bibehålla en kroppslig balans. Regndroppsmassage är bra för alla, och lämplig för barn. Behandlingen är bra för att behandla skolios och andra hälsoproblem med rygg och nacke. Den har fått sitt namn av att man droppar eteriska oljor från ca 15 cm höjd så att de faller som regndroppar ner längs med ryggraden. Regndroppsbehandlingen frigör gifter, renar och syresätter cellerna och balanserar kroppen.

Exempel på effekter av regndroppmassage:

  • Rensar ut gifter, virus, och bakterier ur kroppen.
  • Ökar koncentration och närvaro
  • Stärker immunförsvaret och återställer obalanser i kroppen
  • Lindrar huvudvärk och stress
  • Minskar smärta och inflammation
  • Lindrar rygg och nackbesvär
  • Stimulerar kroppens egen läkningsförmåga
  • Avslappnande och energigivande

Spa Behandling

12. Bodyscrub

60 min……….450 kr.

Uppfräschande helkroppspeeling från topp till tå.

Body skrubb får dig att känna dig ren och fräsch och lämnar din hud i en ny lyster. Peeling rengör på djupet, ger näring och återfuktar huden som blir len och mjuk. Huden är kroppens största organ och den hjälper kroppen att avlägsna slagprodukter och gifter och främjar cell förnyelsen i din hud som blir elastisk. Behandlingen börjar med att hela kroppen borstas torr för att få igång blodcirkulation. En djuprengörande peeling baserad på mineraler samt aromaterapi-oljor, kombineras med massage för bättre effekt. I behandlingen används salt-kristaller från havet vilka tar bort döda hudceller och gör huden slät och fräsch. Perfekt inför solsemester. Efter behandlingen och dusch får du en fotmassage. Terapeuten använder en vårdande och återfuktande Body lotion med cocos och lavendel som stärker din hy och gör den silkeslen och ger ny lyster inkluderar ansiktsmassage, huvudmassage och arm- handmassage.

13. Detox

90 min……….699 kr.

Helkroppsinpackning och fotinpackning med marinlera. Leran är fantastiskt för att sätta igång blodcirkulationen och har även använts effektivt mot celluliter. Den är rik på antioxidanter, fukt och näring. En torrborstning tar bort döda hudceller och därefter appliceras varm lera på hela kroppen.

Leran har en positiv verkan på blodcirkulationen med utrensande egenskaper som ger energi till trötta muskler. Huden får en fin lyster. Leran rengör, förbättrar och förnyar matt och livlös hy med sin sammansättning av mineraler och spårämnen. Medan du ligger skönt och inpackad får du njuta av en välgörande ansiktsbehandling. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, ansiktsmask och ansiktmassage samt huvudmassage. Efter en dusch får du en avslappnande fotmassage och helkroppsmassage med en vårdande hudkräm med cocos och lavendel som stärker din hy och gör den silkeslen.

14. Ansiktsbehandling

60 min……….450 kr.

En uppfräschande ansiktsbehandling som inkluderar rengöring, hudanalys, peeling & ånga ansiktsmassage. Avslutande serum med ansiktskräm innehåller fukt och näring som vårdar din torra hy. Det ingår även en solskyddskräm som skyddar mot solens skadliga strålar. En behandling som ger huden spänst och fasthet, arbetar med befintliga rynkor samt ger huden en ny lyster och en spray som ger uppfräscha av huden.

15. Zonterapi

60 min……….500 kr.

Många människor har problem med värk i kroppen eller andra besvär de har inte fått någon hjälp inom den vanliga vården och känner sig ibland förtvivlade och misstrodda eftersom varken prover, eller röntgen visar något fel får de oftast ingen hjälp förutom värktabletter. Kroppen är intelligent och när man arbetat på zonerna hitta man obalanser i kroppen då visas vad som skall behandlas och vilka organ det är som behöver stärkas.

Zonterapi har använts sedan långtid tillbaka bland annat i Kina, Thailand, Indien och av indianerna.
En amerikansk läkare William H Fitzgerald utvecklade metoden i början på 1900-talet 1970 kom zonterapin till Sverige. De olika zonerna behandlas i en viss ordning för att bästa resultat skall uppnås.
Klienter bruka säga att det känns skönt fast ont när man massera eller trycker på reflexzonerna som smärtar. Zon terapi är en behandlingsform och den passar utmärk som förebyggande behandling och friskvård, till hör troligtvis en av de äldsta kända metoder för självläkning med hjälp av fingertoppar eller zonstavar. Genom att massera eller trycka på olika punkter under fötterna. Zon terapi utgår från att alla dela av din kropp motsvaras av reflex- zoner på dina fötter som har ungefär 66 punkter.

Behandling kan ges för att förhindra att allvarligare symtom utvecklades. Man kan behandla både på kort och lång sikt olika störningar som man har i kroppen. Med zonterapi kan behandlingen hjälpa dig att lindra stress, sjukdom och värk. Med zon terapi kan man bland annat behandla, migrän, huvudvärk, leverproblem, gallbesvär, urinvägsproblem, astma förstoppning, mag-och tarmproblem, mensproblem som oregelbunden mens och mensvärk med mera. Det finns dock undantag där man inte få behandla: Personer med pacemaker, ledproteser, transplantationer, cancer, epilepsi ,epidemiska sjukdomar.

Specialbehandlingar

18. Fransförlängning

Singelfransar ca 60-90 min 400 kr

Borttagning av material ca 30 min 100 kr

Volymfransar 3-5D 120 min nytt set 800 kr

Volymfransar påfyllning 650 kr

Volymfransar Quick fix 30 min 450kr

Mix fransar blandar singel/volym 90-105 min 650 kr

Mix fransar Quick Fix 30 min 300 kr

Vad är Quick Fix 30 min:

Detta sätt är till för dig som behöver en snabb tillfixning av fransarna. Tex om du har tappat många fransar i ögonvrån eller liknade. OBS. Det är inget återbesök utan en liten fixering. Fyller ut “luckor” så det ser jämt ut. Se till att komma med väl rengjorda fransar så hinner vi sätta så många fransar som möjligt.

Vad är skillnaden mellan Singelfransar och Volymfransar?
Många kunder är nyfikna vad det är som skiljer dessa fransar åt.
Singelfransar ger ett stilrent och naturligt intryck, man applicerar en lösfrans på en av kundens egen frans.
Volymfransar är tunnare och man plockar dem en och en och sätter ihop till en knippe mellan 2-7 st fransar i en knippe och applicerar på 1 av kundens egna frans. Resultatet skiftar efter hur många fransar man klarar av och vad man är ute efter, man kan få naturlig volym eller lite mer extremt. Volymen är en svårare teknik och tar därför längre tid. När man utbildar sig till Fransstylist går man en Grundutbildning i Singelfransar först och därefter volym så man lägger en trygg grundkunskap innan man jobbar med de svårare teknikerna som Volymfransar är.
Vad bör man tänka på innan en fransförlängning?
När man kommer är det väldigt viktigt att man inte har smink på sig, såsom mascara, eyeliner, foundation, ögonpenna, ögonskugga m.m, observera att om du väljer att komma med smink kan hållbarheten påverkas då det kan finnas smuts, smink och fett kvar på fransarna även efter rengöringen.
Vad bör man tänka på efter en fransförlängning?
Dom 24 första timmarna behöver du undvika vatten på fransarna för att limmet inte ska kunna lösas upp. Det är väldigt viktigt för fransarnas hållbarhet. Olja är något du ska undvika att ha på fransarna. Så använd gärna oljefri rengöring Till ögonen. Detsamma gäller sololjor och solkräm vid utlandsresa Och på sommaren. Det finns även ett ämne som heter Propylen Glycol som kan lösa upp limmet snabbare så kolla gärna i dina produkter hemma och undvik det då nära ögonen. Men allt beror på hur man sköter om fransarna, vi gör grundjobbet och du som kund sköter underhållet.
Alla produkter som används är godkända enligt EU och läkemedelsverket.

” 3 dagar garanti på fransar men gäller ej vid allergisk reaktion !!! “

19. Kylbehandling

60 min……….500 kr.

En perfekt behandling för trötta och ömma ben. Kylbehandling inleds med peeling och därefter smörjs en gel med mentol in och av sluta med fotmassage.

21. SPRAY TANNING

Helkropp & Ansikte……….350 kr.

Vad är Spray Tanning?

Vi använder oss av manuell VANI-T spray tanning. Det är det bästa och senaste tekniken inom brun utan sol-metod. Manuell spray tanning ger det absolut bästa och jämna resultatet. Med VANI-T spray tanning blir du inte gul eller orange, då vi har grönt pigment i våran spray tanning.

Vad har man på sig?

Det får du som kund bestämma, om du vill vara helt utan kläder eller ha på dig underkläder, bikini.

Vad är fördelarna?

Solens strålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat och en fin naturligt solbränna på 15 minuter.

Hur länge varar behandlingen?

En behandling varar i 5-7 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre.

ATT TÄNKA PÅ INNAN EN SPRAYTAN!

1. Se till att duschar och skrubbar kroppen

2. Använd inga deo, parfym, smink eller kräm i ansiktet eller på kroppen

3. Kom i lösa mörka kläder

NAGELBEHANDLINGAR

Hos oss kan du få hjälp med dina naglar vi erbjuder dig Nagelförlängning, Nagelförstärkning, Gellack och nail arts.
Nytt sett Akryl och Gelé Naglar NSI och REQ produkter används.

Förlängning eller förstärkning med gelé.
Konstmaterialet vi använder är Gelé.
Namnet kommer efter konsistensen på materialet.
Det är olika typer av gelé liknande lack som vi bygger upp nageln med.
Varje lager av gelé ska härda i en UV- lampa i cirka 2-3 minuter.
Det ultravioletta ljuset är UV-A och är inte skadligt.
Fördelen med gelén är att den inte alls doftar lika starkt som akryl och den är i stort sett doft och dammfri.
Gelén fäster sig inte lika djup in i den riktiga nageln vilket är skonsammare. Speciellt för torra naglar. För att naglarna sedan ska sitta är det viktigt att man tar hand om dem.
Det är viktigt att du inte ser dina naglar som verktyg.
Man bör ha diskhandskar när man diskar eller är i vatten mycket. Är det kallt ute bör du ha vantar på dig.
Naglarna behöver fukt. Smörja in dagligen med nagelbandsolja och handkräm.
Eftet 3-5 veckor jar din riktiga nagel växt en del, då är det dags för ett återbesök.
Här filar vi ner materialet, fräschar till och lägger på nytt.
Du bör även ta hand om utväxten som blir.
Skydda utväxten genom att lacka på genomskinligt nagellack några gånger i veckan.

Efter 3-5 veckor har din riktiga nagel växt en del, då är det dags för ett återbesök.

Garanti för naglar. För gratis reparation gäller följande: kunden får komma tillbaka till salongen innan 3 dagar fr.o.m. behandlings datum. 

AKRYL NAGLAR

Ny Behandling
Alla Konstmaterial är akryl i någon form. Akryl använder pulver och väska som härdar när de blandas., för att skapa konstnaglar i akryl blandar man pulver och vätska, i exakt rätt mängd, för önskat resultat. Materialet härdar av värmen i rummet det tar 3- 5 minuter för materialet att härda på ytan total härdning uppstår efter 24 -48 timmar . De passar mycket bra för dig som vill ha långa naglar, både för som är nagelbitare eller vill ha förlängning. Återbesök sker efter mellan 2-5 veckor. Naglarna löses upp i aceton eller filas bort.

MANIKYR

60 min..........350 kr.
Skäm bort dina händer ordentligt med en väl vårdande manikyr. Behandlingen inkluderar klippning, filningar av naglar, polering, rengöring av nagelbanden och nagelvård. Peeling och mask ger silkeslena händer. Behandlingen avslutas med handmassage och lackning. Lackning av naglar ingår i priset.

PEDIKYR

60 min..........400 kr.
Två extremt utsatta områden på kroppen är våra händer och fötter som vi ofta glömmer att sköta om. Unna dig själv fina fötter. Behandlingen inkluderar fotbad, nagelvård, klippning, filningar av naglar och borttagning av förhårdnader, peeling och mask. I lättfotmassage ingår även lackning med valfri färg.

Permanent Gellack

350 kr.
Gellack är en blandning mellan gelé och nagellack genom att använda permanent Gellack istället för traditionelt nagellack får du fantastiskt hållbarhet med garanterat hög glans och förstärkning av naglar. Permanent Gellack sitter kvar i minst 2 veckor, kan användas på de naturliga och konstgjorda naglar

PRISLISTA

Akryl eller Gelé

Nagelförlängning med färg/glitter eller naturell. Nytt sett 400:-

Nagelförlängning med fransk manikyr. Nytt set 400:-

TILLÄGGS SERVICE

Dekorationer från 5:-
Förlängning av en nagel 59:-
Konstnagel borttagning 130 :-
Buffshape och polering 100:-
Glitter per färg 49:-

Vax behandlingar

* Ansikte

Överläpp hakan och kind 30 min 290 kr

Överläp hakan 15 min 220 kr

Över läpp 10 min 100 kr

Haka 10 min 100 kr

* Kropp

Armhålor 15 min 220 kr

Bikini 20 min 250 kr

Armar (hela) 30 min 350 kr

underarmar 15 min 250 kr

Ben ( hela ) och bikini 60 min 500 kr

Ben ( halva) 350 kr

© Naramon Thai Massage & Hälsa

Snickaregatan 30

MITT EMOT P - HUSET DRUVAN

Linköping

Tel. 0733-521 514 och 013-10 18 80

naramonmassage@gmail.com

www.naramonmassage.se