UTBILDNINGAR

Utbildningar

Internationell Certifierad Grundutbildning Fransförlängning

TANBYAMY

Singel fransar 1:1 eller Volymfransar 2D-6D

Vill du utbilda dig till en professionell fransstylist hos oss och vill arbeta med säker fransförlängning som aldrig kommer skada dina kunder naturliga fransar? Vill du ta ett steg framåt i ett framgångsrik karriär som certifierad fransstylist? Kanon! Då är fransförlängning något för dig.
Denna grund kurs är till för dig som vill blir certifierad fransstylist inom singel fransar 1:1 och volymfransar och lära dig allt du behöver veta att direkt kunna applicera perfekta och fina fransar på kunder. Utbildningen hos oss är högkvalitativ och väl genomarbetad för att du ska få så mycket kunskap inom fransförlängning och praktiskt träning som möjligt under en utbildning. Efter din utbildning erbjuder vi kontinuerlig teknisk support, du kan komma i kontakt med oss via sociala medier eller komma till salongen. Du kan när som helst under eller efter utbildningstid höra av dig till oss, för att få feedback och kunna utvecklas dag till dag.
Efter godkänt avslutad kurs erhåller du ett internationell certifikat som Certified Lash Stylist och kan direkt ta kunder.

SINGEL FRANSAR 1:1

Kurslängd och kurspris Singel fransar:
Internationell Grundutbildningen för singel fransar är 1 dag 9.00-17.00 och kostar 9500kr exkl.moms & Ett startkit ingår som innehåller allt du behöver för att kunna komma igång och ta emot kunder direkt.

VOLYMFRANSAR 2D-6D

Kurslängd och kurspris Volymfransar:
Internationell Grundutbildningen för volymfransar är 1 dag 9.00-17.00 och kostar 11.000kr exkl.moms & Ett startkit ingår som innehåller allt du behöver för att kunna komma igång och ta emot kunder direkt.

Härdplastutbildning – Cyanoakrylat:

Härdplastutbildning kostar 2500kr inkl. moms. Inga krav på förkunskaper och kursmaterial ingår. Utbildningen avslutas med att du får ditt intyg som visar att du genomfört en härdplastutbildning enligt Arbetsmiljölagens föreskrifter och utbildningsintyget är giltigt i fem år från utbildningsdatum.
Oavsett om du är utbildad fransstylist via oss på Tanbyamy eller via annat varumärke så hälsar vi dig hjärtligt välkommen att medverka på Tanbyamy Härdplastutbildning med inriktning fransstylist. I föreskrifterna för lagkravet ligger fokus på att vi i vårt yrke som fransstylister riskerar att påverkas negativt då vi arbetar med vissa ämnen som räknas till härdplaster. Alla som arbetar med dessa angivna ämnen i mer än 30 min per vecka måste enligt lag genomgå en speciell läkarundersökning och en härdplastutbildning. Arbetsgivaren, eller den egna företagaren själv, bär ansvaret för att det finns dokumenterat underlag som bevisar att man genomfört dessa. Om kontroll sker och underlag inte kan uppvisas har Arbetsmiljöverket rätt att bötfälla företaget. I härdplastutbildningen ger vi dig kunskap om härdplaster, dess egenskaper, säkerhetsinformation samt skyddsåtgärder som behöver vidtas för att arbeta på ett tryggt och säkert sätt, allt enligt Arbetsmiljölagens föreskrifter.

Kursinnehåll:

Appliceringsteknik, Separering, Plockteknik, Ögonformer, Lash design, Teori, Praktik, Hantering av verktyg, Marknadsföring och sociala medier, Allergi, Anatomi, Service och kundbemötande, Produktkunskap, Skyddsutrustning, Ergonomi, Säkerhet, Hygien, Rengöring och förberedelser, Skötselråd och aftercare, Problemlösning, Ekonomi, Teorihäfte, Borttagning av fransar. Du som går vår utbildning får 10% på produkter från dag 1.
Du kommer under kursen att arbeta på 1 modell. Vänligen kontakta oss om du saknar möjlighet att ta med egen modell.
Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.

KURSINFORMATION:

Behörighetskrav:
Inga behörighetskrav. Våra utbildningar startar helt från grundläggande nivå och kräver inga förkunskaper. Bara stort intresse och engagemang.
Vi rekommenderar är att göra ett spirometritest för att få ett tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster (cyanoakrylat), som utförs av en läkare på en företagshälsovård.

Certifikat: Erhålls efter att du klarat det praktiska provet på modellen på utbildningsdagen.

Betalning: Hela kostnaden för utbildningen ska betalas 7 dagar innan kursdagen för att säkra din plats. Vi erbjuder direktbetalning via Swish företag och Bankgiro nr.
Kursen återbetalas ej vid avbokning av kurs och köpet är då helt bindande och inga pengar återbetalas. Efter du har betalat, skriv vilket datum du önskar gå. Du kommer få en bekräftelse till din angivna epost och detta betyder att du har en garanterad plats på kursen.

Kursanmälan:
Vid intresse vid denna kurs kontakta oss. För kursdatumen och kursanmälan. En bekräftelse med all information via mail kommer att skickas till dig enligt överenskommelse.

Kontakta för frågor ang. utbildningen. Tveka inte att höra av dig!

Utbildare: Master Trainer Amy Sellö, Tanbyamy
Email: Tanbyamy@gmail.com
Tele: 076-7031699
Instagram: @Tanbyamy

© Naramon Thai Massage & Hälsa

Snickaregatan 30

MITT EMOT P - HUSET DRUVAN

Linköping

Tel. 0733-521 514 och 013-10 18 80

naramonmassage@gmail.com

www.naramonmassage.se